Arama

29 Haziran 2009 Pazartesi

14

Zavallılar hep garip geldi.
İnsanların yüzüne karşı konuşurken kekeleyip şaşıran, lafları birbirine dolayan birinin internet aracılığıyla o kişilere ahkam kesmesi nedir hala çözebilmiş değilim.
Bu insanlara iki ayrı köşede bakmak daha doğru olur.
Birincisi, klavye delikanlısı olarak biliniyor internet aleminde. Bunlar daha çok sohbet programlarında mahallenin ağır abisi tadında dolanırlar, sevenleri yoktur. Kendisi gibi iki tane dostu olur, sürekli onlarla dolaşır. Tehdit ettiği, küfrettiği kimsenin karşısına çıkacak cesaretleri olamaz.
İkincisi, daha çok sevgi kelebeği tadında ortalıkta dolaşırlar, insanlara mavi boncuk dağıtmaktan hiçbir zaman çekinmezler. Onlara göre herkes iyidir, tabi onların suyuna gidildiği sürece.
Bu kişiler herkes tarafından önemsenmeyi severler; yaptıkları, yapabilecekleri kayda değer bir şeyleri yoktur. En fazla Pollyanna gibi ortada gezinirler. Birileri bunları övmediği zaman, biraz dokunacak bir şey söylediklerinde, hemen diğer yandaşlarından medet umarlar ve onlardan gaz alarak saçma sapan konuşurlar. Ama yarın öbür gün tekrar bu kişilerle aralarının iyi olacağını düşündüklerinden asla yüzlerine kötü görünmezler, arkalarından atıp tutarlar.
Bu kişiler ölene kadar böyle davranmaya devam ederler ve asla güven vermezler etrafına, tek dileğim benden uzak olmaları.
Zavallısınız!

0 yorum:

Yorum Gönder